3-way moneylines so pravzaprav stave, pri katerih lahko naletite na prvaka na kateri koli strani. V nasprotnem primeru sklenite stavo in napovedujte zaključek spletne igre takoj po dnevu predpisov. Karkoli se zgodi tik po dnevu regulacije, je za izbiro pravzaprav nepomembno. Če govorimo o stavah z metodo dos kot običajnih denarnih stavah, so osnovni pogoji za severnoameriške stavnike. Če zmaga vaša stava v vrednosti 135 $ na nove priljubljene -180, je vaše lastno izplačilo znašalo 210 $ (135 $ prve stave poleg denarja v višini 75 $), saj bo popolnoma brezplačna izbira izgubila in šli boste proti 0 $. Tudi kot smo že omenili, prenos ideje ne vpliva na vašo stavo na denarno linijo, vendar je resnično vredna ponudbe, ko poskušate ugotoviti, kdaj odlična denarna linija ponuja dobro vrednost. Za vašega slabšega pozitiven znesek pomeni, koliko denarja običajno zaslužite za izbiro v vrednosti 100 USD.

  • Zbledi javnost, ker organizacije, ki se ukvarjajo s stavami, dobivajo veliko glasu in stav od naključnih oboževalcev.
  • Kadarkoli igrate najnovejši razpon, v bistvu stavite na svojega igralca, da bo deloval tako dobro, kot je bilo sicer bolje.
  • Sveža številka poleg organizacij, na primer +150 in lahko -170 v primeru veliko več kot, prikazujejo zaslužke denarne linije in so morda priložene izračunanim kvotam.

Višje priložnosti vam lahko prinesejo veliko večje izplačilo, vendar so bile krajše. Down chance vam bo prinesel manjše izplačilo, vendar bo korist veliko večja. Najnovejše predvidene možnosti medsebojnih posledic, ki so dodatne skupaj, so tik pred tem, da postanejo višje od 100-odstotnega dolgotrajnega sloga priložnosti. Športne stave so dejansko sodišče v najnovejšem Hampshiru, vendar samo na spletu zaradi DraftKings Sportsbook. Stave niso igrišče znotraj Oklahome in ne pridejo blizu zamenjave. Z orodjem MyBets podjetja RotoWire lahko posnamete vse svoje športne stave in si lahko predstavljate zapise športnih dogodkov na enem veliko preprostejšem mestu …

Prenos aplikacije 888sport | Ali morate porabiti za uporabo igralnih kalkulatorjev?

Pravilno, športne stavnice pogosto zamenjajo povsem nove obrise, kot je potrebno, osredotočeno na to, v katere vogale zavijejo hazarderji. Na internetu športne stavnice ponujajo na stotine igralniških področij, zato so možnosti skoraj neskončne. Za Awesome Pan Sunday so bili povsem novi 49ers rahli favoriti za denarno linijo in jih lahko zapustite. Kvota -120 na primer pomeni stavo 120 $ na zmago 100 $. V skoraj vseh okoliščinah je vaša zmaga, najnovejša stavnica in produktivnost začetno tveganje.

Kaj naredi All-american Opportunity Put izmed več kot 100?

Ko je v Prenos aplikacije 888sport vsakem športu objavljen odličen dvoboj, imajo športne stavnice težnjo, da izpustijo priložnost za igranje na tekmi na denarni liniji. Igralci bodo verjetno vsak dan prebirali tekme, da bi ugotovili, ali obstaja razlika v kvotah glede na prejšnjo igro, ker se ti zneski običajno razpršijo, saj ima podjetje priložnost za delo. Pred vzpostavitvijo denarnih stav za ljudi bo nadarjeni športni hazarder naredil celovit pregled spletne igre. Izločanje tekem, možnosti in posebnih ekipnih strokovnjakov je element postopka iz hendikepiranih dejavnosti. V zadnjem času so stave Nad/Pod zelo znane kot “stranske” stave (tj. elizabeta, zato stranka/športnik običajno zmaga celotno igro/tekmo). Med predsezono in po sezoni lahko ustvarite NFL parlays z več možnostmi, pa tudi predujme, denarne linije in profesionalne pripomočke.

Demistifikacija možnosti iger

Znesek poleg znaka minus je znesek, ki ga morate staviti, da lahko zaslužite sto dolarjev v gotovini. Natančno predstavljajo, koliko se izplača stava na osebo in vam tako pokažejo, da so ljudje najboljši za zmago in kako zelo so tudi naklonjeni. Kot lahko ugotovite, je Green Bay favorit s 6,5 točkami, kar pomeni, da bi morali popolnoma novi Packersi zmagati v videoigri zaradi sedmih težav ali celo več, da bi lahko zaslužili povsem novo stavo. Kvantitativna možnost (tudi »zahodnoevropska možnost«, »digitalna možnost« ali »celinska možnost«) je pravzaprav običajna v državah celinske Evrope, Avstraliji, Novi Zelandiji in Kanadi.

Obe spremembi denarne linije prihajata iz razlogov, ki niso popolnoma povezani z igranjem, vključno z ranami, izključitvami uporabnikov ali okoljem. Če ste novinec, se nagibate k preferencam velikih denarnih linij od “da stav,” ki ne morejo biti naslednje glede informacij. Ena pogosta napaka pri posedovanju igralcev na srečo je, da to vedno upoštevamo, saj je ponudba navdušena ali/drugače. Če vaša preiskava pomeni, da ekipa ponuja boljšo priložnost za dobitek kot le 5 proti koraku 1, bi morali izbrati njega ali njo na denarni liniji.

Raziskovanje možnosti za dober napad morskega psa: Ali poznate verjetnost, da bo del del?

Ker vse več trditev v ZDA legalizira spletne nogometne stave, lahko naletimo na veliko bolj zabavne in vam bodo prilagojeni prikazi z in brez možnosti. To so morda personalizirani predlogi, ki temeljijo na predhodnih igralnih navadah, sicer predvideni algoritmi. Ne pozabite, da minus možnost običajno ni obljuba stran od lahkih dobitkov. Razburjenja in nepričakovani učinki se lahko zdijo znotraj dejavnosti, zato je pomembno, da nakupujete in sklepate premišljene stave.

Demistifikacija možnosti iger

Najnovejša najljubša ekipa za zmago ima slab predznak (-). Oboje, dobra športna stavnica običajno premakne najnovejši sok v razdelek, vključno z -120/+100, glede na to, kako se stave poskušajo premikati, in tudi na moč bratranca iz obeh ekip. Zaradi tega scenarija bi izbrali nekaj $, ki bi vam pomagali zaslužiti deset $ na -120, vendar bi podvojili svoj bančni račun na +100 (stavite $10, da boste lažje zaslužili 10 $). Če vaša skupina popolnoma zmaga, boste medsebojno zmagali; ko izgubijo naravnost vendar, zavetje najnovejši dati, boste zapustili majhnega prvaka, medtem ko ste še vedno dobili strel za popolno zmago.

Spodaj je naštetih nekaj vseh trenutnih stavnic, ki jih ponujajo, in morda najbolj igralna spletna mesta. Dve odlični stvari pri kvantitativnih kvotah sta, da ga je lahko razumeti, zato ju je enostavno primerjati z obema. Medtem ko je lahko nekaj časa zmedeno preučiti nekatere druge delne priložnosti, da bi videli, katera se bo verjetno najbolj izplačala, je enostavno videti nekaj dodatnih decimalnih možnosti, da bi odkrili, in to se bo verjetno najbolj izplačalo. Enostaven primer: verjetnost 10/korak 1 kaže, da je vaša pripravljenost za zmago 10 trenutkov vaš popolnoma nov vložek. Delna možnost prikaže zaslon tveganje in potencialno dobite iz teniških stav, ki se zabavajo s porcijami. Količina vašega preostalega zneska nakazuje, koliko dobitkov imate v skladu z njihovim tveganjem, to je na desni.

As the Fan Club of JULIA, we strongly recommend you joining the following program to access HD quality of JULIA's video. Try it for only $1.